Doelstelling:
Doelstelling van de accommodatie is dat deze geschikt moet zijn voor multifunctioneel gebruik. Ingericht als trainingscomplex voor de activiteiten van zowel Iphitos als de IJsclub maar daarnaast geschikt voor gebruik van diverse verenigingen, instellingen en organisaties binnen de gemeente Losser.

Organisatie:
Mede in verband met omvangrijke investeringen en de daarmee gepaard gaande aansprakelijkheidsrisico’s, is besloten de exploitatie van de sportaccommodatie voor rekening en risico van een stichting te laten plaatsvinden.
Om het plan tot een succes te laten worden is derhalve een enthousiast, vakkundig en professioneel bestuur samengesteld. Dit bestuur vormt de stichting MAN (Multifunctionele Accommodatie Nilantspad).

Bestuur:
Het stichtingsbestuur bestaande uit twee leden van de atletiekvereniging Iphitos, twee leden van de IJsclub Losser en een onafhankelijke voorzitter:

• De heer H. Notkamp Voorzitter
  • De heer J. Uit het Broek(IJCL) Secretaris
  • De heer M. Hesselink(Iphitos) Penningmeester
  • De heer H. Brandt(IJCL) Bestuurslid
  • De heer C. Bodewes(Iphitos) Bestuurslid

Bezoekadres:
Nilantspad 3, 7581 BB Losser.

Voor navigatie apparatuur:
Bookholtlaan 1, 7581 BB Losser